Cele mai bune deserturi din Cluj-Napoca

O selecție de deserturi de savurat în Cluj-Napoca

Posted on by Casa Boema in

Crezi că știi deja toate delicatesele dulci din Cluj-Napoca?

Ei bine, meniul de iarnă de la restaurantul Casa Boema din Cluj-Napoca a adus câteva noutăți și în ceea ce privește deserturile!

Combinații de gusturi, de arome și de culori ce fac să-ți plouă în gură, deserturile de la Casa Boema sunt pregătite să-ți încânte papilele gustative, dar și privirea!

Și ca să nu te facem să aștepți prea mult, iată fiecare din cele 7 deserturi delicioase ce te așteaptă la următoarea vizită prin Cluj-Napoca:

1. Prăjitură de mălai

Tradiționala prăjitură de mălai pe care o gustai, eventual, în vizitele la bunici, într-o abordare modernă la Cluj!

Un pat de mălai copt, servit cu înghețată de salam de biscuiți și sos de zmeură, pe care o să-l simți în cerul gurii mult timp de acum înainte!

După ce îl guști, trebuie neapărat să împărtășești vestea și cu prietenii tăi! Sau mai bine invită-i direct când te hotărăști să vezi cum e!

Prăjitură de mălai la restaurantul Casa Boema din Cluj-Napoca

2. Ecler cu cremă de vanilie

Crema de vanilie e făcută în casă, bineînțeles! Forma eclerului e una nonconformistă, parcă te îmbie să îl apuci cu ambele mâini și să-l devorezi! Noi zicem că e mai bine să îl savurezi încet, bucățică cu bucățică!

Deasupra eclerului sunt presărate alune de pădure și un dressing de ciocolată.

Ecler cu vanilie la restaurantul Casa Boema din Cluj-Napoca

3. Brownie

Dacă iubești ciocolata și în general deserturile ”închise la culoare”, acest brownie va fi un festin pentru papilele tale gustative!

Stratul de prăjitură de ciocolată susține un glob de înghețată de caramel sărat, în jurul căruia sunt presarate niște arahide glazurate , iar pe deasupra se prelinge un sos de caramele (fudge).

Brownie - prăjitură cu ciocolată la restaurantul Casa Boema din Cluj-Napoca

4. Crème Brûlée

Ok, crema de zahăr ars e deja un desert cu tradiție la restaurantul Casa Boema din Cluj-Napoca, dar nu e neapărat prezentarea tradițională. În schimb, are același gust sublim!

Creme Brulee la restaurantul Casa Boema din Cluj-Napoca

5. Chocolate Delight

Mousse-ul de ciocolată ți se topește în gură și lasă loc doar poftei de încă o înghițitură! Dar pe lângă mousse, mai are biscuit cu migdale, sos de fructe de pădure și frișcă! Divin!

Chocolate Delight, desert la restaurnatul Casa Boema din Cluj-Napoca

6. Mousse de arahide

Preferi un desert raw-vegan? Perfect! Găsești la Casa Boema cel mai apetisant păhărel cu un desert extrem de fin!

Vrei să știi ce bunătăți se ascund prin el? Uite: unt de arahide, smântână de cocos și ganache de ciocolată neagraă. Poate fi mai apetisant de-atât?

Mousse de arahide la restaurantul Casa Boema din Cluj-Napoca

7. Boema Delight

Am păstrat pentru final unul din cele mai bune deserturi pe care le găsești în Cluj-Napoca, după părerea cercetătorilor britanici!

Boema Delight sunt niște mini gogoși umplute cu ganache de ciocolată albă și brânză Năsal, peste care e așezat un jeleu de cognac, iar pe lângă astea, prellins un sos de zmeură. De vis!

Boema Delight, desert la restaurantul Casa Boema din Cluj-Napoca

Bun, acum ca ai aflat ce deserturi delicioase poți savura în Cluj-Napoca la restaurantul Casa Boema, nu-ți mai rămâne decât să îți faci o rezervare, sa-ți suni prietenii și să vă îndreptați iute către restaurant – poftele nu merită ținute în suspans prea mult!

Degustare plăcută!

 

Fă o rezervare pentru cele mai delicioase deserturi

 

Facebook Comments