Completează formularul de mai jos sau sună-ne la +40 734 414 414 oricând între

ASIGURĂ-TE CĂ AI UN LOC BUN

REZERVĂRI

Momentan poți face o rezervare doar sunându-ne la +40 734 414 414 oricând între

13:00 - 21:00

DACĂ E CALD

NE VEDEM PE TERASĂ

În soare sau la umbra copacilor din curtea vechii Grădini de Vară Boema, iţi putem rezerva un loc confortabil unde sa vii impreună cu prietenii şi să savuraţi nişte bucate gătite aşa cum se cuvine.

Dacă vremea e prietenoasă, deschidem terasa şi toate rezervările se fac pe terasă. Dacă plouă sau e prea rece, din păcate nu vom putea deschide resataurantul. Până la relaxarea măsurilor de siguranță cauzate de coronavirus, restaurantul de la etaj rămâne închis.

ORGANIZEAZĂ

O NUNTĂ BOEMĂ

Dacă eleganţa si atmosfera aparte a Salonului de Bal te-a fermecat, nu e greu de înţeles de ce! Poţi avea parte de o petrecere de nuntă ieşită din tipare, iar noi îţi punem la dispoziţie o echipă cu experienţă in planificarea evenimentelor.

Poți face o planificare pentru toamna anului 2020, în speranța că astfel de evenimente vor fi posibile, sau pentru sezonul 2021!

Scaunele Chiavari işi au locul firesc in sala de evenimente, iar felul in care amenajăm in mod obişnuit mesele si vesela folosita, elimină necesitatea unor elemente de decor extra. Desigur, ai posibilitatea să personalizezi orice doreşti! Iar când vine vorba de meniu, vei putea alege din mai multe variante de meniu dedicat evenimentelor, un meniu cu totul aparte!