Completează formularul de mai jos sau sună-ne la +40 734 414 414 oricând între

ASIGURĂ-TE CĂ AI UN LOC BUN

REZERVĂRI

Completează formularul de mai jos sau sună-ne la +40 734 414 414 oricând între

11:00 - 23:00

Book a table
Contact Details
DACĂ E CALD

NE VEDEM PE TERASĂ

În soare sau la umbra copacilor din curtea vechii Grădini de Vară Boema, iţi putem rezerva un loc confortabil unde sa vii impreună cu prietenii şi să savuraţi nişte bucate gătite aşa cum se cuvine.

Dacă vremea e prietenoasă, deschidem terasa şi toate rezervările se fac pe terasă. Dacă plouă sau e prea rece, ne mutăm cu totul în restaurant, la primul etaj. Terasa şi restaurantul nu sunt deschise concomitent.

PLANIFICĂ

o petrecere

Fie că e vorba despre o petrecere intima, cu doar câţiva participanţi sau o petrecere mare, ocazionată de un eveniment important, avem spaţiul potrivit! O masă intr-una din încăperile restaurantului sau chiar Salonul de Bal îţi pot sta la dispoziţie!

Pentru petrecerile mari îţi punem la dispoziţie un meniu diferit de cel de restaurant, pentru o flexibilitate maximă în planificare, atât din punct de vedere logistic, cât şi financiar.

ORGANIZEAZĂ

O NUNTĂ BOEMĂ

Dacă eleganţa si atmosfera aparte a Salonului de Bal te-a fermecat, nu e greu de înţeles de ce! Poţi avea parte de o petrecere de nuntă ieşită din tipare, iar noi îţi punem la dispoziţie o echipă cu experienţă in planificarea evenimentelor.

Scaunele Chiavari işi au locul firesc in sala de evenimente, iar felul in care amenajăm in mod obişnuit mesele si vesela folosita, elimină necesitatea unor elemente de decor extra. Desigur, ai posibilitatea să personalizezi orice doreşti! Iar când vine vorba de meniu, vei putea alege din mai multe variante de meniu dedicat evenimentelor, un meniu cu totul aparte!