Completează formularul de mai jos sau sună-ne la +40 734 414 414 oricând între

ASIGURĂ-TE CĂ AI UN LOC BUN

REZERVĂRI

DACĂ E CALD

NE VEDEM PE TERASĂ

În soare sau la umbra copacilor din curtea vechii Grădini de Vară Boema, iţi putem rezerva un loc confortabil unde sa vii impreună cu prietenii şi să savuraţi nişte bucate gătite aşa cum se cuvine.

Poți lua loc de asemenea în cerdac sau în restaurantul de la etaj. Mansarda este rezervată evenimentelor private sau evenimentelor deschise publicului larg pe care le organizăm noi - urmărește-ne pe canalele de social media pentru a fi la curent cu ele.

ORGANIZEAZĂ

O NUNTĂ BOEMĂ

Dacă eleganţa si atmosfera aparte a Salonului de Bal te-a fermecat, nu e greu de înţeles de ce! Poţi avea parte de o petrecere de nuntă ieşită din tipare, iar noi îţi punem la dispoziţie o echipă cu experienţă in planificarea evenimentelor.

Scaunele Chiavari işi au locul firesc in sala de evenimente, iar felul in care amenajăm in mod obişnuit mesele si vesela folosita, elimină necesitatea unor elemente de decor extra. Desigur, ai posibilitatea să personalizezi orice doreşti! Iar când vine vorba de meniu, vei putea alege din mai multe variante de meniu dedicat evenimentelor, un meniu cu totul aparte!