Sala de evenimente

Odată cu restaurarea clădirii istorice care azi găzduiește Casa Boema, a fost amenajată și mansarda clădirii, care a devenit un spațiu multifuncțional, destinat evenimentelor – petreceri private sau corporate, spectacole, evenimente caritabile, lansari de produse etc. Încaperii i s-a dat un nume sugestiv pentru destinația dar și pentru atmosfera creată: Salonul de Bal.

Sala de nunți a Casei Boema din Cluj-Napoca

foto: Em Iova

Nuntă la Casa Boema

Probabil cele mai numeroase evenimente care au loc în Salonul de Bal sunt nunțile. Cu o capacitate de 120-130 de persoane (în funcție de cât loc se lasă pentru ringul de dans), Salonul devine gazda perfectă pentru mirii atrași de aerul vintage chic.

Grinzile din lemn, abajururile din pânză și scaunele Chiavari completează decorul boem, dând o notă de familiaritate, căldură și senzația că ești mai degrabă în vizită la cineva drag, decât într-un local de nuntă.

 

Casa Boema, local de nuntă în Cluj-Napoca

foto: Marius Neag

Decor de nuntă fără bătăi de cap

Dotarea sălii permite mirilor să facă chiar și o investiție minimă în decor, întrucat modul în care sunt amenajate mesele, vesela și scaunele rezultă într-un set-up cu un impact vizual maxim, la care dacă se adaugă mici aranjamente florale este absolut suficient!

Desigur, cei care doresc să facă o amenajare mai amplă, o pot face în voie, existând suficiente elemente de structură care să îi ajute să pună în practică cele mai sofisiticate idei de decor de nuntă!

 

Sala de nuntă a Casei Boema din Cluj-Napoca

foto: mediaflash.ro

Un local de nuntă perfect pentru o nuntă intimă

Capacitatea salii de nuntă de la Casa Boema e potrivită pentru nunțile intime – 120 -130 de invitați se pot desfășura în voie, pot dansa pe ringul de dans, chiar și în prezența unei scene, în cazul în care optați pentru un band live.

Desigur, în funcție de numărul de invitați, mesele se pot configura astfel încât totul să fie cât mai aerisit și funcțional.

 

Sala de nunți a Casei Boema din Cluj-Napoca

 

Un mare avantaj al sălii de nuntă de la Casa Boema îl reprezintă prezența barului chiar în Salonul de Bal – e vorba de un bar fix, dotat cu tot ceea ce și-ar putea dori invitații la o nuntă!

 

Astfel, nu mai intervine necesitatea aducerii unui bar mobil, iar gama de băuturi servite rămâne la latitudinea mirilor.

 

Bucătăria dedicată, separată de bucătaria restaurantului Casa Boema, permite timpi de gătire minimi și o servire rapidă, fară interferențe cu partea de restaurant. Ospătarii prezenți la eveniment deservesc numai invitații la nuntă, restaurantul fiind acoperit de către o altă echipă.

 

Candy-bar-ul și tortul pot fi aduse de la orice producător autorizat agreat de către miri.

 

Sala de nunți a Casei Boema din Cluj-Napoca

foto: mediaflash.ro

 

În cadrul Salonului de Bal poate fi amenajat și un spațiu de lounge, unde invitații pot sta la povești în timpul în care nu doresc să stea la mese sau să danseze.

 

Local de nuntă în Cluj-Napoca la Casa Boema

foto: be-light.ro

 

Locul dedicat fumatului e amplasat în grădina de vară din curtea Casei Boema.

 

Masa mirilor poate fi amenajată separat, sau inglobată între mesele invitaților, în funcție de alegerea mirilor. În funcție și de numărul de invitați, există mai multe aranjamente posibile propuse de către echipa Casei Boema.

 

În organizarea unei nunți, mirii primesc asistență dedicată, în persoana unui coordonator de eveniment, care propune toate soluțiile necesare pentru ca evenimentul să iasă conform dorințelor mirilor!

 

Experiența echipei care se ocupa de nunțile de la Casa Boema ne-a adus laude nenumărate de-a lungul timpului din partea celor cărora le-am fost, cu mândrie, gazde:

 

Nu doar Salonul de Bal e potrivit pentru un eveniment privat – există mai multe opțiuni, adaptate tipului de eveniment și numărului de invitați. Una dintre locațiile propuse este cerdacul, cu vedere înspre superba grădină:

 

Masă organizată în cerdac la restaurantul Casa Boema din Cluj-Napoca

 

Iata și un material video care descrie și mai bine atmosfera unei nunți la Casa Boema:

 

Cauți o sală de nuntă în Cluj-Napoca?

Dacă ceea ce ai văzut până aici e pe placul tău, Casa Boema s-ar putea să fie locația evenimentului tău!

Nu trebuie decât să apeși butonul de mai jos pentru a intra în contact cu echipa Casei Boema și noi te vom ajuta să iei deciziile potrivite legate de organizarea nunții tale: