Revelion 2019 in Cluj-Napoca la Restaurantul Casa Boema

Revelion 2019 la Casa Boema

Posted on by Casa Boema in No Comments

Ți-ai făcut planurile pentru Revelion?

Dacă ideea de a-ți petrece Revelionul 2019 prin Cluj-Napoca împreună cu prietenii, cu muzică bună, savurând niște delicii culinare despre care o să tot vorbești mai apoi, avem să-ți propunem ceva!

Ce-ar fi să vii la Casa Boema, să povestim, să ne distrăm, să cântăm și să trecem pragul anului ce vine împreună cu prieteni de aceeași seamă? Să petrecem, așa, de pe la ora 21 pâna a doua zi cât ne-om simți bine!

Am pregătit un bufet bogat, cu aperitive gustoase și gustări aburinde ce-ți vor încânta papilele gustative, ca să nu mai vorbim de deserturile delicioase!

Meniul e, bineînțeles, unul special! Nu vei regăsi în el preparatele din restaurantul Casa Boema – pentru asta ai la dispoziție toate celelalte zile din an!

Dar un meniu de Revelion potrivit pentru vegetarieni sau vegani aveți?

Da, suntem pregătiți si pentru prietenii noștri vegetarieni sau vegani! Tot ce trebuie să faci dacă preferi mâncarea vegetariană sau vegană e sa ne spui asta în momentul rezervării și vom selecta din meniu elementele potrivite pentru tine și ți le vom servi la farfurie.

Când vine vorba de băutură, ar trebui să știi că am pregătit un open bar mai mult decât generos – vei găsi în meniu cam tot ce ți-ai dori din acest punct de vedere!

VEZI MENIUL

 

Prețul unui loc la petrecerea de Revelion la restaurantul Casa Boema este de 400 de lei.

Din experiența anilor anteriori, locurile se epuizează repede, mai ales că rezervările tind să se facă de multe ori pentru grupuri de prieteni, așa încât te sfătuim să îți rezervi locul cât de repede! Rezervările se pot face doar telefonic la numărul de telefon 0740 616 106

Să petrecem, așadar, împreună!

 

Sună acum pentru a rezerva!

 

REVELION 2019 LA CASA BOEMA

.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *