Mousse de avocado la restaurantul Casa Boema din Cluj-Napoca

6 deserturi de savurat în Cluj-Napoca

Posted on by Casa Boema in

Crezi că știi deja toate delicatesele dulci din Cluj-Napoca?

Ei bine, meniul de vară de la restaurantul Casa Boema din Cluj-Napoca a adus câteva noutăți și în ceea ce privește deserturile!

Combinații de gusturi, de arome și de culori ce fac să-ți plouă în gură, deserturile de la Casa Boema sunt pregătite să-ți încânte papilele gustative, dar și privirea!

Și ca să nu te facem să aștepți prea mult, iată fiecare din cele 6 deserturi de vară ce te așteaptă la următoarea vizită:

1. Mousse de avocado

Mousse de avocado la restaurantul Casa Boema din Cluj-Napoca

Un desert plin de culoare, cu cremă de avocado, acoperită cu miere, scorțișoară, cacao și fructe proaspete! După ce îl guști, trebuie neapărat să împărtășești vestea și cu prietenii tăi! Sau mai bine invită-i direct când te hotărăști să vezi cum e!

2. Ecler cu cremă de vanilie

Ecler cu vanilie la restaurantul Casa Boema din Cluj-Napoca

Crema de vanilie e făcută în casă, bineînțeles! Forma eclerului e una nonconformistă, parcă te îmbie să îl apuci cu ambele mâini și să-l devorezi! Noi zicem că e mai bine să îl savurezi încet, bucățică cu bucățică!

Deasupra eclerului sunt presărate alune de pădure și un dressing de ciocolată.

3. Desert de vară

Desert de vară la restaurantul Casa Boema din Cluj-Napoca

Un mix proaspăt de fructe, cu cremă de alune de pădure, cu sos de ciocolată și bezea. Deja te vezi într-un șezlong, pe plajă sub o umbrelă de soare? E de înțeles!

4. Crème Brûlée

Creme Brulee la restaurantul Casa Boema din Cluj-Napoca

Ok, crema de zahăr ars e deja un desert cu tradiție la restaurantul Casa Boema din Cluj-Napoca, dar acum are o nouă prezentare. În schimb, are același gust sublim!

5. Chocolate Delight

Chocolate Delight, desert la restaurnatul Casa Boema din Cluj-Napoca

Mousse-ul de ciocolată ți se topește în gură și lasă loc doar poftei de încă o înghițitură! Dar pe lângă mousse, mai are biscuit cu migdale, sos de fructe de pădure și frișcă! Divin!

6. Prăjitură raw-vegan

Prăjitură raw-vegan la restaurantul Casa Boema din Cluj-Napoca

Preferi un desert raw-vegan? Fără coacere? Perfect! Găsești la Casa Boema cea mai apetisantă prăjitură raw-vegan!

Vrei să știi ce bunătăți se ascund prin ea? Uite: smochine, morcovi, nucă de cocos, făină de cocos, lămâie, ulei de cocos, sirop de agave (yummm), caju, nucă și bineînțeles, fructe! Poate fi mai apetisant de-atât?

Bun, acum ca ai aflat ce deserturi delicioase poți savura în Cluj la restaurantul Casa Boema, nu-ți mai rămâne decât să îți faci o rezervare, sa-ți suni prietenii și să vă îndreptați iute către restaurant – poftele nu merită ținute în suspans prea mult!

Degustare plăcuta!

 

Fă o rezervare pentru cele mai delicioase deserturi

 

Facebook Comments